aRTi Design bv

"Its all your own Design"

Showroom Moerbeke

Shop @ Home

Webshop

Klik hier voor de webshop

"It's all your own Design" aRTi Design bv

aRTi Design is 1 Februari 2018 opgericht als eenmanszaak en op 19 Juli 2018 zijn wij een BVBA geworden om onze passie een ieder op het gebied van uitstraling te kunnen ondersteunen.

Reclame uitingen met uw eigen logo of tekst tegen een redelijke vergoeding als op kleding, dekjes ed. aRTi Design is dealer van Lotus Romeo België uw eigen ontwerp Dressuurjas of luxe vrijetijds- colbert. Maar ook de Freestyle kür op muziek producties van Show and Music Design. Ook is aRTi design dealer van o.a.  Derby Rijlaarzen, laarzen, shoenen en outdoorboots naar geheel eigen design passend bij uw uitrusting of voor vrijetijd. Daarnaast is aRTi design ook dealer van het merk KEP Italia. Zo kunt u geheel custom made uw zelf presenteren. Naast dit alles is aRTi design ook leverancier van Glamourhorze, Horka,Dominick,HB Ruitersport en Bridle2Fit.Dit alles om u op alle gebieden een dienst te kunnen verlenen. "It's all your own Design" Voor meer informatie kunt u ook een mailtje sturen.  Naar contact

Of ga ons volgen op Facebook of Instagram

The Alure by aRTi

The Allure by aRTi vanaf €2980,- Losse frontjes €75,-

Geen vast Design, altijd anders.!!

In samenwerking met Harry Dabbs, mochten wij onze creativiteit los laten voor een zadel waar al onze merken in mee konden werken.

Door de verschillende frontjes op de lepel van het zadel, kunt u altijd in kleur en geheel naar eigen keus samengesteld, de ring betreden.
Doordat aRTi design zelf de frontjes produceert, kunnen wij u vele mogelijkheden bieden. Let wel, de frontjes zijn alleen verkrijgbaar bij "The Allure by aRTI"

Zo kunt u uw zadel matchen met uw Derby rijlaars, Lotus Romeo Rijjas, Kep Italia en natuurlijk de vele kleuren deze aRTi Beschikbaar heeft.

Wilt u nu meer weten over dit zadel, stuur u ons dan een berichtje via het contactformulier, wij kunnen u dan in contact brengen met een van de zadelspecialisten in uw regio.

The Allure by aRTi

Ook op Facebook en Instagram

aRTi Gegevens

aRTi Design bv
btw: 0700.265.071

ING: BE46363181331436
Bic: BBRUBEBB

Zes dagen geopend op afspraak tussen 14.00 en 21.00 uur
Maandag gesloten
In verband met de veiligheid vanwege het Carona virus, is onze showroom mometeel alleen op afspraak geopend.
Ook kunnen wij u via de webshop bedienen, 
Bedankt voor het begrip, blijf allemaal gezond, en wij hopen u weer snel te mogen ontvangen tijdens een de verschillende evenement.

Reinoud en Theo


+32.468.356.124/+32468.354.823

info@artidesign.be